top of page

Хардвер, софтвер и систем интеграција за Вашата компанија

Servers

Уникатни ИТ решенија специјализирани за вашите потреби

Кои сме ние ?

ARC.MK е B2B компанија со седиште во Скопје, Македонија, која е специјализирана во нудење широк опсег на хардверски решенија како што се принтери, скенери, решенија за мрежно поврзување како и софтверски и ИТ интеграциски решенија. Ќе ви помогнеме да ја разберете уникатната состојба на вашиот бизнис. Со ARC.MK ќе ги надминете пречките и ќе ја насочите вашата работа кон успех.

За повеќе информации контактирајте не 

Server Room
bottom of page